Rapeat, jumbokokoiset Nutisal-maapähkinät on kuivapaahdettu ilman öljyä. Sen jälkeen ne ovat saaneet pinnalleen herkullisen maustehunnun. Uusien maustepähkinöiden makumaailma on hakenut inspiraatiota perunalastuista.
Maustettujen napostelupähkinöiden kulutus on reilussa kasvussa. Niitä nautitaan yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Nutisalin maustetuista jumbokokoisista maapähkinöistä on tarjolla kolme herkullista makua:
Nutisal Dry Roasted Mild Chili: miedolla chilillä maustettu
Nutisal Dry Roasted SourCream&Onion: raikas kermaviilin ja sipulin yhdistelmä
Nutisal Dry Roasted Sweet Honey: makean hunajainen maustekuorrutus
”Kuivapaahto-menetelmän ansiosta Nutisal-pähkinöissä korostuu pähkinän aito maku. Hyvä maku ja korkea laatu ovat menestyksemme kulmakiviä”, kertoo Cloettan tuoteryhmäpäällikkö Alexandra Rehnberg.
Nutisal-pähkinöiden salaisuus on ainutlaatuinen, vuosisatoja vanha kuivapaahto-menetelmä. Siinä pähkinät paahdetaan avotulella ilman öljyä. Kuivapaahto takaa pähkinöiden herkullisen ominaismaun ja rapean suutuntuman.
Uutuudet on pakattu uudelleensuljettaviin 200 g:n pusseihin.
Cloetta osti ruotsalaisen Alrifai Nutisal AB:n tammikuussa 2014. Kaikki tuotteissa käytetyt pähkinät paahdetaan, maustetaan, kuorrutetaan ja pakataan omalla tehtaalla Helsingborgissa.